Doosan D35C-7

Wil je een Doosan D35C-7 heftruck huren? Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we de machineverhuur specialist van Nederland voor heftrucks.

Heb je de specificaties gelezen en weet je niet zeker of de Doosan D35C-7 perfect aansluit op je werkzaamheden? Bel dan gerust met één van onze experts. Wij kunnen je adviseren of deze heftruck goed aansluit op je wensen, eisen en werkzaamheden.

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Doosan
Eigen gewicht
Vermogen
Breedte
Hoogte 300 cm
Bakinhoud

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transporteren van je gehuurde heftruck. Naast het transporteren van heftrucks kunnen we ook rupskranen, mobiele kranen, rupsdumpers en wieldumpers op een locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we op korte termijn ondersteuning bieden, omdat we een groot team machinisten en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Doosan D35C-7 heftruck met machinist huren? Dat kan natuurlijk ook. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag naar ons verstuurd, want dan kunnen we hier rekening mee houden in onze planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben wij ook de kennis en ervaring om de heftruck efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en machines dus ook inhuren voor het ondersteunen bij petrochemische projecten.

 

Losse machine

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Doosan D35C-7 heftruck zonder machinist huren. Ook kan je onze andere machines zonder machinist huren.

En wat als er iets stuk gaat? Dan kunnen we snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

Offerte aanvragen

Stel hier uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine