Hitachi Zaxis 70LC

Wil je een Hitachi Zaxis 70LC rupskraan huren? Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we de machineverhuur specialist van Nederland voor rupskranen.

Weet je niet zeker of de Hitachi Zaxis 70LC perfect aansluit op je werkzaamheden? Bel dan gerust met één van onze experts. Want we hebben verschillende mobiele-, en rupskranen beschikbaar.

Direct te huur

Offerte aanvragen
Specificaties
Merk Hitachi
Eigen gewicht 6400 kg
Vermogen 55 pk
Breedte 226 cm
Hoogte 260 cm
Bakinhoud 330 liter

Transport

Wij kunnen je ook helpen met het transport van je gehuurde rupskraan. Naast het transporteren van rupskranen kunnen we ook heftrucks, mobiele kranen, rupsdumpers en wieldumpers op een locatie naar keuze brengen en na de huurperiode weer ophalen.

Ook kunnen we spoedklussen op korte termijn voor je uitvoeren omdat we een groot team machinisten en vaste transporteurs hebben die op korte termijn beschikbaar zijn.

 

Snel met een expert praten
Bel: 010 41 62 245
Of mail: info@avanderpolsmachineverhuur.nl

Met machinist

Wil je graag een Hitachi Zaxis 70LC rupskraan met machinist huren? Dat kan natuurlijk. Vergeet dit niet te melden als je een offerte aanvraag doet. Dan kunnen houden we hier rekening mee in onze planning.

Onze machinisten zijn in bezit van de benodigde certificaten. Naast de juiste certificaten hebben we ook de kennis en ervaring om de rupskraan efficiënt en veilig te besturen.

Wist je dat we een petrochemie specialist zijn? Je kan onze machinisten en/of machines dus ook inhuren als je ondersteuning nodig hebt voor petrochemische projecten.

 

Losse machine

Heb je geen machinist nodig? Uiteraard kan je bij ons dan ook een Hitachi Zaxis 70LC rupskraan huren. Ook kan je onze andere machines zonder LMB zonder machinist huren.

Maar wat als er iets kapot gaat? Ook dan kunnen we snel bij je op locatie zijn en voordat je het weet, kan je weer aan de slag.

Heb je een spoedklus? Neem dan snel contact met ons op. Wij kunnen onze machines vaak al binnen 1 dag leveren, omdat we niet afhankelijk zijn van een transportbedrijf.

 

Offerte aanvragen

Stel hier uw vraag of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
CTA Machine