knijperwagen huren? Ideaal voor projecten in de stad!

Wil je graag een knijperwagen huren? Dan zit je bij A. van der Pols goed! Voor verschillende soorten projecten ondersteunen onze machines en machinisten al meer dan 40 jaar zakelijke klanten door heel Nederland. Voor uiteenlopende projecten in de bouwsector, landbouwsector en petrochemie industrie.

Wil je graag geadviseerd worden, een vraag stellen of heb je op korte termijn een knijperwagen nodig voor je project? Neem dan contact met ons op en onze experts staan je graag te woord!

CTA Machine

MAN TGS 43.460 8x4 WSM

MAN TGS 26.440 6x6

Waarom een knijperwagen huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Knijperwagen huren met of zonder machinist
✔︎ Knijperwagens geschikt voor verschillende bouw en sloopprojecten
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange doorlooptijd projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Al meer dan 40 jaar actief als knijperwagen verhuurder

 

Wie is A. Van der Pols?

Wij zijn gevestigd in Pernis Rotterdam, maar onze machinisten en machines ondersteunen zakelijke klanten door heel Nederland. Onze machines en machinisten worden ingezet bij bouwbedrijven, maar ook bij grote klanten als BP en Esso.

Onze knijperwagens worden vaak gebruikt in de bouwsector, maar ook voor werkzaamheden in de petrochemie industrie en ondersteunen sloopbedrijven bij hun sloopprojecten. Ook is een knijperwagen ideaal voor projecten in de stad, omdat ze niet veel ruimte nodig hebben.

Wil je weten welke machines je bij ons kan huren? Bekijk dan ons complete aanbod machines. Hier vind je een compleet overzicht van ons assortiment machines.

 

Knijperwagen huren met of zonder machinist?

Als je tijdelijk een knijperwagen nodig hebt, kun je deze ook zonder machinist huren.

Uiteraard is het ook mogelijk om een knijperwagen met een machinist te huren. Wij kunnen je dus ook ondersteunen als je niet de juiste machine en mankracht tot je beschikking hebt. Fijn toch!

Met een groot machinepark en meer dan 45 machinisten kunnen we je bij uiteenlopende projecten ondersteunen. Onze machinisten zijn VCA *2 gecertificeerd en hebben de kennis en ervaring om een knijperwagen te besturen.

Wist je dat we ook machinisten hebben met een TCVT certificaat? Wij kunnen je dus ook ondersteunen met zware materialen en objecten die meer dan 10.000 KG wegen.

 

Geen tijd om de knijperwagen op te halen? Dan brengen wij hem naar je toe

Ben je druk bezig met een project en heb je geen tijd om de knijperwagen op te halen in Pernis Rotterdam? Dan kunnen wij ook de machine naar jouw locatie brengen.

Dus ook voor machines als:

  • Zuigwagens

  • Autolaadkranen

  • Platte wagens

 

Knijperwagen huren doe je bij A van der Pols!

 

Wil je met spoed een knijperwagen huren? Ook dan kunnen we je helpen!

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we op korte termijn een machine, machinist en transport voor je regelen. Neem contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Actief in heel Nederland

Ons machinepark is in Pernis Rotterdam maar onze machinisten en machines zijn actief door heel Nederland. Van Goes tot Maastricht en van Zwolle tot Groningen.

Wij kunnen je ondersteunen met het transport, de machine en met een ervaren machinist, zodat jij gefocust kan blijven met het leiden van je project.

 

Wil je een knijperwagen huren bij A. Van der Pols?

Direct een knijperwagen huren? Klik dan op de blauwe knop offerte aanvragen hieronder.

Heb je een vraag of wil je graag bellen met een medewerker?  Dan kan je ons bellen naar 010 416 22 45 en staan we je graag te woord.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine