Mobiele kraan huren? Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring!

Wil je een mobiele kraan huren? Met meer dan 50 mobiele graafmachines, 45 machinisten en 40 jaar ervaring kunnen we je ondersteunen bij landbouw-, sloop-, en petrochemie werkzaamheden.

Wil je graag advies op maat, een vraag stellen of heb je op korte termijn een machine en machinist nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.

CTA Machine

Atlas 220W

Atlas 180WSR

Atlas 175WSR

Atlas 160W

Atlas 150W

Atlas Terex TW85

Liebherr A924 Litronic

Wacker Neuson 6503-2

De voordelen van een mobiele kraan huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Met of zonder machinist
✔︎ Mobiele kranen met of zonder LMB
✔︎ transport op maat
✔︎ voor korte en lange termijn projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Meer dan 40 jaar ervaring als mobiele graafmachine verhuurder

 

Wie is de mobiele kraan specialist van Nederland?

Wij zijn A. Van der Pols machineverhuur uit Pernis. Al meer dan 40 jaar verhuren we verschillende soorten machines aan zakelijke klanten als Shell en Vopak, maar ook aan de lokale boer bij jou in de buurt.

Onze mobiele graafmachines en machinisten kunnen worden ingezet voor de landbouwsector tot de petrochemie industrie.

Naast het verhuren van mobiele kranen kan je bij ons ook andere machines als heftrucks en zuigwagens huren. Wil je weten welke machines we nog meer verhuren? Bekijk dan onze machineverhuur pagina. Hier vind je ons complete assortiment machines.

 

Mobiele kraan met machinist

Onze machinisten zijn VCA 2* en TCVT gecertificeerd. Dit betekent dat we je ook kunnen helpen met materialen, objecten en grondstoffen die zwaarder wegen dan tien ton. Natuurlijk kunnen onze machinisten en machines je ook ondersteunen bij projecten in de petrochemie industrie. Hier staan we ook om bekend!

Met meer dan 50 machines en 45 machinisten ben je ervan verzekerd dat we je bij uiteenlopende projecten kunnen helpen. Wist je dat elke machinist zijn eigen specialisme heeft? Wij hebben dus altijd een ervaren machinist die aansluit bij de werkzaamheden van je project.

 

Mobiele graafmachines zonder machinist

Heb je niet de ideale machine voor je project? Dan kan je bij ons een mobiele kraan huren die wel perfect aansluit op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Helaas worden niet alle mobiele kranen zonder machinist verhuurd. Verschillende mobiele graafmachines moeten bestuurd worden door een ervaren machinist die is opgeleid en gespecialiseerd in een specifieke mobiele kraan.

Welke machines je wel en zonder een machinist kunt huren, hebben we duidelijk aangegeven bij de machines. Als het kopje zonder machinist er niet staat, dan kan je die machine niet zonder een machinist huren. Staat het kopje er wel? Dan kan je de mobiele graafmachine zonder een machinist huren.

Wat gebeurd er als een technische of mechanische probleem zich voordoet?

Als je een machine met een machinist inhuurt, kan hij kleine technische en mechanische problemen snel repareren. Bij grotere reparaties komen onze monteurs direct naar je toe.

Huur je een mobiele graafmachine zonder machinist? Dan komen we ook voor kleine reparaties naar je toe en zorgen we ervoor dat je weer zo snel mogelijk je werkzaamheden kan hervatten.

Met of zonder LMB

LMB, ook bekend als last moment beveiliging is speciaal ontwikkeld voor zwaardere machines en zorgt ervoor dat een verreiker, rupsgraafmachine of mobiele kraan niet snel wordt overbelast. Dit komt omdat onze ervaren machinisten de machines met LMB systemen kunnen gebruiken.

Via een scherm in de cabine van de mobiele kraan kan een machinist de LMB gegevens inzien. De machinist ziet onder andere de actuele hijslast die hij mag toepassen. Ook kunnen er verschillende hulpprogramma’s worden gebruikt om de mobiele kraan zo veilig mogelijk te besturen.

 

Transport op maat

Uiteraard kunnen we ook het transport voor je regelen omdat we samenwerken met vaste transporteurs. Zij hebben altijd een team voor ons klaar staan, zodat we snel kunnen handelen. Wij kunnen je dus ook ondersteunen als je op korte termijn een mobiele kraan nodig hebt.

 

Ook voor spoedklussen!

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we op korte termijn een machine, machinist en transport voor je regelen. Neem contact met ons op, zodat we alles zo snel mogelijk voor je kunnen regelen.

 

Door heel Nederland

Vanuit onze vestiging in Pernis Rotterdam gaan onze machines en machinisten door heel Nederland. Van Zuid-Holland tot Utrecht en van Brabant tot Groningen. Als verhuurspecialist kunnen we het transport, de machine en de machinist voor je regelen, zodat jij je kan blijven focussen op het project en de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

 

Wil je een mobiele kraan huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag, wil je geadviseerd worden of een mobiele kraan huren? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Vind je bellen fijner of heb je een spoedklus? Bel ons dan naar 010 416 22 45 en één van onze medewerkers staat je graag te woord.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine