Tractor huren? Met of zonder machinist door heel Nederland!

Wil je graag een tractor huren? Dan zit je bij A. van der Pols goed! Voor verschillende soorten projecten ondersteunen onze machines en machinisten al meer dan 40 jaar zakelijke klanten door heel Nederland. Voor uiteenlopende projecten in de bouwsector, landbouwsector en petrochemie industrie.

Wil je graag geadviseerd worden, een vraag stellen of heb je op korte termijn een tractor nodig voor je project? Neem dan contact met ons op en onze experts staan je graag te woord!

CTA Machine

New Holland T6 155

New Holland T6 125

New Holland T5 105

New Holland T4 85

Waarom een tractor huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Met of zonder machinist
✔︎ Tractoren geschikt voor verschillende (land)bouw projecten
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange doorlooptijd projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Al meer dan 40 jaar actief als tractor verhuurder

Wie is A. Van der Pols?

Wij zijn gevestigd in Pernis Rotterdam, maar onze machinisten en machines ondersteunen zakelijke klanten door heel Nederland. Onze machines en machinisten worden ingezet bij bouwbedrijven, maar ook bij grote klanten als BP en Esso.

Onze tractoren worden gebruikt in de bouwsector, maar ook voor werkzaamheden in de petrochemie industrie en ondersteunen sloopbedrijven bij hun sloopprojecten.

Als machine verhuurder, verhuren we ook andere machines als mobiele kranen, autolaadkranen en rupsgraafmachines. Wil je weten welke machines je bij ons kan huren? Bekijk dan onze machineverhuur pagina. Hier vind je een compleet overzicht van ons assortiment machines.

Tractoren met of zonder machinist?

Als je tijdelijk een tractor nodig hebt, kun je deze ook zonder machinist huren.

Uiteraard is het ook mogelijk om een tractor met een machinist te huren. Wij kunnen je dus ook ondersteunen als je niet de juiste machine en mankracht tot je beschikking hebt. Fijn toch!

Met een groot machinepark en meer dan 45 machinisten kunnen we je bij uiteenlopende projecten ondersteunen. Onze machinisten zijn VCA *2 gecertificeerd en hebben de kennis en ervaring om een tractor te besturen.

Wist je dat we ook machinisten hebben met een TCVT certificaat? Wij kunnen je dus ook ondersteunen met zware materialen en objecten die meer dan 10.000 KG wegen.

Transport op maat

Wij kunnen ook het transport voor je regelen omdat we samenwerken met vaste transportpartners. Zij hebben een team voor ons klaar staan, zodat we ook op korte termijn transport voor je kunnen regelen.

Ook voor spoedklussen!

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we op korte termijn een machine, machinist en transport voor je regelen. Neem contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Actief in heel Nederland

Ons machinepark is in Pernis Rotterdam maar onze machinisten en machines zijn actief door heel Nederland. Van Goes tot Maastricht en van Zwolle tot Groningen.

Wij kunnen je ondersteunen met het transport, de machine en met een ervaren machinist, zodat jij gefocust kan blijven met het leiden van je project.

Wil je een tractor huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag, wil je geadviseerd worden of een tractor huren? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Bel je liever of heb je op korte termijn een tractor nodig? Dan kan je ons bellen naar 010 416 22 45 en staan we je graag te woord.

 

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine