Wil je een heftruck huren? Voor uiteenlopende werkzaamheden ondersteunen onze machinisten en machines al meer dan 40 jaar zakelijke klanten met projecten in de landbouwsector, transportsector en de petrochemie industrie.

Wil je graag een vraag stellen, geadviseerd worden door één van onze experts of heb je op korte termijn een heftruck nodig voor je project? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

CTA Machine

Doosan D55C-7

Doosan D35C-7

Doosan D30G

Manitou MH25-4T Buggie

Manitou M30-4

Manitou M50-4

Waarom een heftruck huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Heftruck huren met of zonder machinist
✔︎ Heftrucks geschikt voor normaal- en ruw terrein
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange doorlooptijd projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Al meer dan 40 jaar actief als heftruck verhuurder

 

Wie is A. Van der Pols?

Als machine verhuurder is onze thuisbasis in Pernis Rotterdam gevestigd, maar onze machines en machinisten ondersteunen zakelijke klanten met uiteenlopende projecten door heel Nederland. Bij een lokaal transportbedrijf die tijdelijk extra heftrucks nodig heeft tot grote klanten als Vopak en BP.

Onze heftrucks worden ingezet in de petrochemie industrie, maar ook bij sloopprojecten en in de logistiek.

Als machineverhuurbedrijf verhuren we naast heftrucks ook andere machines als rupsgraafmachines, verreikers en mobiele kranen. Wil je graag weten welke machines we verhuren? Bekijk dan onze machineverhuur pagina. Hier vind je ons complete assortiment machines.

 

Heftruck huren met of zonder machinist

Veiligheid en ervaring vinden we belangrijk. Om die redenen zijn al onze machinisten VCA *2 gecertificeerd en hebben zij natuurlijk ook hun heftruck certificaat. Wist je dat we ook machinisten hebben met een TCVT certificaat? Wij kunnen je dus ook ondersteunen met materialen en objecten die meer dan 10 ton wegen.

Met een groot machinepark en meer dan 45 machinisten ben je ervan verzekerd dat we je met uiteenlopende projecten kunnen ondersteunen. Dit komt omdat elke machinist zijn eigen specialisme heeft, wat betekent dat er altijd een ervaren machinist is die je kan ondersteunen bij de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Als je tijdelijk een heftruck nodig hebt, kun je deze ook zonder machinist huren.

 

Voor normaal- of ruw terrein

Je kan verschillende heftrucks huren voor normaal- of ruw terrein. Dit houdt in dat je voor uiteenlopende projecten een heftruck kan huren. Ideaal als je een heftruck nodig hebt om je te ondersteunen in een magazijn of bij een bouwplaats.

 

Transport op maat

Wij kunnen ook het transport voor je regelen omdat we samenwerken met vaste transportpartners. Zij hebben een team klaar staan, zodat we ook op korte termijn transport voor je kunnen regelen.

 

Ook voor spoedklussen!

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we op korte termijn een machine, machinist en het transport naar locatie voor je regelen. Neem contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Actief in heel Nederland

Ons machinepark is in Pernis Rotterdam maar onze machinisten en machines zijn actief door heel Nederland. Van Goes tot Maastricht en van Zwolle tot Groningen.

Wij kunnen je ondersteunen met het transport, de machine en met een ervaren machinist, zodat jij gefocust kan blijven met het leiden van je project.

 

Wil je een heftruck huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag, wil je geadviseerd worden of een heftruck huren? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Bel je liever of heb je op korte termijn een heftruck nodig? Dan kan je ons bellen naar 010 416 22 45 en staan we je graag te woord.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine