Verreiker huren? Met en zonder machinist, LMB en transport!

Wil je een verreiker huren? Al meer dan 40 jaar ondersteunen onze machines en machinisten zakelijke klanten bij uiteenlopende werkzaamheden. Van landbouwwerkzaamheden tot het ondersteunen bij werkzaamheden in de petrochemische industrie.

Wil je een vraag stellen, geadviseerd worden of heb je op korte termijn een verreiker nodig voor je project?

Neem dan direct contact met ons op! Onze experts staan je graag te woord!

CTA Machine

Manitou MRT 2150

Manitou MHT 970

Merlo ROTO 45.21

Waarom een verreiker huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Met of zonder machinist
✔︎ Verreikers met of zonder LMB
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange termijn projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Al meer dan 40 jaar ervaring met het verhuren van verreikers

 

Wie is A. Van der Pols?

Als machineverhuurbedrijf zijn wij gevestigd in Pernis, maar verhuren we onze verreikers en andere machines aan zakelijke klanten door heel Nederland. Bij grote bedrijven als Esso en BP, maar ook bij een lokale grondverzetbedrijf bij jou in de buurt.

Onze verreikers worden ingezet bij sloopprojecten, grondverzetwerkzaamheden en in de petrochemische industrie.

Als verhuurspecialist verhuren we naast verreikers ook andere machines als mobiele kranen, rupsgraafmachines en autolaadkranen. Wil je weten welke machines je bij ons kan huren? Neem dan een kijkje op onze machineverhuur pagina. Hier vind je een compleet overzicht.

 

Verreiker huren met machinist

Wij vinden veiligheid en ervaring belangrijk. Daarom zijn al onze machinisten TCVT en VCA 2* gecertificeerd. Dit houdt in dat we je ook kunnen ondersteunen met zware objecten en materialen die meer dan 10.000 kg wegen. Wist je dat we je ook kunnen helpen in de petrochemie industrie? Dit is onze specialisme!

Met meer dan 45 ervaren machinisten en een groot machinepark ben je ervan gegarandeerd dat we je met verschillende soorten projecten kunnen ondersteunen. Ook heeft elke machinist zijn eigen specialisme, zodat je altijd een machinist hebt die aansluit op de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

 

Verreiker huren zonder machinist

Natuurlijk kun je bij ons ook een verreiker zonder machinist huren. Alleen verhuren we niet alle verreikers zonder machinist. Sommige verreikers moeten bestuurd worden door ervaren en getrainde machinisten die zijn gespecialiseerd in het besturen van verreikers.

Hoe weet ik dat in een verreiker zonder machinist kan huren? Dit hebben we duidelijk voor je aangegeven bij de machines. Als het kopje zonder machinist niet bij een verreiker of andere machine staat, dan kan je die machine alleen in combinatie met een machinist huren.

Staat het kopje zonder machinist er wel? Dan kan je de verreiker ook zonder machinist huren.

 

Met of zonder LMB

Last moment beveiliging, ook wel LMB genoemd is speciaal ontwikkeld om zware objecten en materialen te verplaatsen zonder dat een machine snel overbelast kan raken. LMB zorgt ervoor dat de machinist nog veiliger zijn werk kan uitvoeren.

 

Hoe werkt LMB?

Op een scherm kan de machinist alle belangrijke gegevens zien zoals de maximale hijslast die hij mag gebruiken voor het verplaatsen van objecten en materialen. Ook kan hij meerdere hulpprogramma’s gebruiken om zijn werk met een verreiker i.c.m. een LMB systeem nog veiliger uit te voeren.

 

Transport op maat

Wij kunnen ook het transport voor je regelen omdat we samenwerken met vaste transportpartners. Zij hebben een team voor ons klaar staan, zodat we ook op korte termijn een transport voor je kunnen regelen.

 

Ook voor spoedklussen!

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we op korte termijn een machine, machinist en een transport voor je regelen. Neem contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Actief in heel Nederland

Ons machinepark is in Pernis Rotterdam maar onze machinisten en machines zijn actief door heel Nederland. Van Zeeland tot Limburg en van Gelderland tot Brabant.

Wij kunnen je ondersteunen met het transport, de machine en met een ervaren machinist, zodat jij gefocust kan blijven met het leiden van je project.

 

Wil je een verreiker huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag, wil je geadviseerd worden of een verreiker huren? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Bel je liever of heb je op korte termijn een verreiker nodig?

Dan kan je ons bellen naar 010 416 22 45 en staan we je graag te woord.

 

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine