Rupskraan huren bij een specialist? Meer dan 40 jaar ervaring!

Wil je een rupskraan huren bij een specialist? Met meer dan 40 jaar ervaring, 45 machinisten en rupsgraafmachines kunnen we je altijd op korte termijn helpen.

Heb je een spoedklus, vraag of wil je graag advies op maat?

Neem dan direct contact met ons op!

CTA Machine

Hitachi Zaxis 70LC

Hitachi Zaxis 10U2

Kobelco SK28SR-6E

Kobelco SK85 MSR-7

Kobelco SK55SRX-6

Kobelco SK180LC

New Holland Kobelco E18SR

Liebherr R926

Komatsu PC138US-8

Waarom een rupskraan huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Met of zonder machinist
✔︎ Rupsgraafmachines met of zonder LMB
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange termijn projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Meer dan 40 jaar ervaring als rupskraan verhuurder

 

Wie is A. Van der Pols?

Sinds 1982 verhuren we verschillende soorten machines aan zakelijke klanten. Van machines die geschikt zijn voor de petrochemische industrie tot landbouwwerkzaamheden.

Voor het huren van rupskranen tot heftrucks. Wij regelen het. Wil je ook andere machines huren?

Bekijk dan hier ons complete aanbod ➜

Hier krijg je een compleet overzicht van alle soorten machines die je bij ons kan huren.

 

rupskraan huren met machinist

Rupskraan huren met machinist

Wist je dat onze machinisten in bezit zijn van hun TCVT en VCA 2* certificaten? Dit houdt in dat we je kunnen helpen met het verplaatsen van zware objecten en materialen boven de tien ton. Uiteraard kunnen we je ook helpen met werkzaamheden in de petrochemische industrie. Dat is natuurlijk ons specialisme!

Met meer dan 45 machinisten ben je gegarandeerd van een machinist die veel ervaring heeft om je te ondersteunen bij je project. Elke machinist heeft ook zijn eigen specialisme en daardoor kunnen we je bij verschillende soorten projecten helpen.

Wij hebben dus altijd een machine en machinist die je kan ondersteunen bij je petrochemie-, sloop- of landbouwproject.

 

Rupskraan huren zonder machinist

Uiteraard kan je bij ons ook verschillende rupskranen zonder machinist huren. Door een groot assortiment rupsgraafmachines is er altijd één die naadloos aansluit op je project.

Helaas kunnen niet alle rupskranen zonder machinist worden verhuurd. Dit komt omdat sommige machines bestuurd moeten worden door machinisten die veel ervaring hebben met de machine en ook verschillende trainingen hebben gevolgd.

Uiteraard hebben we dit duidelijk aangegeven bij de modellen waar het niet mogelijk is. Als het kopje zonder machinist er niet staat, dan kan je die machine niet zonder een machinist huren. Staat het kopje er wel? Dan kan je de rupskraan ook zonder machinist huren.

 

Wat als er een machine kapot gaat?

Als je een machine met een machinist inhuurt, kan hij kleine reparaties vaak snel oplossen. Bij grotere reparaties komen onze monteurs direct naar je toe.

Huur je een machine zonder machinist? Dan komen we ook voor kleine reparaties naar je op locatie en zorgen we ervoor dat je weer zo snel mogelijk aan de slag kunt.

 

rupskraan huren met LMB

Rupskraan huren met of zonder LMB

LMB, ook bekend als last moment beveiliging is speciaal ontwikkeld voor zwaardere machines en zorgt ervoor dat een verreiker, mobiele graafmachine of rupskraan niet snel wordt overbelast. Dit komt omdat een ervaren machinist het LMB systeem kan gebruiken.

Via een scherm in de cabine van de rupskraan kunnen de LMB gegevens worden uitgelezen. De machinist ziet onder andere de actuele hijslast die hij mag gebruiken. Ook kunnen er verschillende hulpprogramma’s worden gebruikt om de rupskraan zo vakkundig mogelijk te besturen.

 

Transport op maat

Wij kunnen ook het transport voor je regelen omdat we samenwerken met verschillende externe partijen die altijd verschillende vrachtwagens en chauffeurs klaar voor ons hebben staan.

Wij kunnen je dus ook helpen met spoedklussen omdat we een groot machinepark en team hebben die op korte termijn voor je klaar kan staan.

 

rupskraan huren zonder machinist

Ook voor spoedklussen!

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we een machine, machinist en transport op korte termijn voor je regelen. Neem dus gerust contact met ons op, zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Door heel Nederland

Vanuit onze vestiging in Pernis Rotterdam gaan onze machines en machinisten door heel Nederland. Van Zeeland tot Utrecht en van Gelderland tot Noord-Holland. Als specialist verzorgen we het transport van de machine, zodat jij je kan blijven focussen op het managen van het project.

 

Wil je een rupskraan huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag of wil je graag een rupskraan huren? Voor vragen, advies op maat of als je een offerte wilt aanvragen, kan je contact opnemen via het formulier hieronder.

Uiteraard kan je ons ook bellen naar 010 416 22 45. Je komt dan gelijk in contact met één van onze verhuur specialisten.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine