Platte wagen huren? Ruim keuze voor elk project

Wil je graag een platte wagen huren? Dan zit je bij A. van der Pols goed! Voor verschillende soorten projecten ondersteunen onze machines en machinisten al meer dan 40 jaar zakelijke klanten door heel Nederland. Voor uiteenlopende projecten in de bouwsector, landbouwsector en petrochemie industrie.

Wil je graag geadviseerd worden, een vraag stellen of heb je op korte termijn een platte wagen nodig voor je project? Neem dan contact met ons op en onze experts staan je graag te woord!

CTA Machine

Platte kar 25 ton

Platte kar 15 ton 10 meter

Platte kar 15 ton 7 meter

Platte kar 10 ton 7 meter

Waarom een platte wagen huren bij A. Van der Pols?

✔︎ Platte wagens geschikt voor verschillende (land)bouw projecten
✔︎ Transport op maat
✔︎ Voor korte en lange doorlooptijd projecten
✔︎ Ook voor spoedklussen
✔︎ Door heel Nederland actief
✔︎ Al meer dan 40 jaar actief als platte wagen verhuurder

 

Wie is A. Van der Pols?

Wij zijn gevestigd in Pernis Rotterdam, maar onze machinisten en machines ondersteunen zakelijke klanten door heel Nederland. Onze machines en machinisten worden ingezet bij bouwbedrijven, maar ook bij grote klanten als BP en Esso.

Onze platte wagens worden gebruikt in de (land)bouwsector, maar ook voor werkzaamheden in de petrochemie industrie en ondersteunen sloopbedrijven bij hun sloopprojecten.

Als machine verhuurder, verhuren we ook andere machines als mobiele kranen, autolaadkranen en rupsgraafmachines. Wil je weten welke machines je bij ons kan huren? Bekijk dan onze machineverhuur pagina. Hier vind je een compleet overzicht van ons assortiment machines.

 

Transport op maat

Wij kunnen ook het transport voor je regelen omdat we samenwerken met vaste transportpartners. Zij hebben een team voor ons klaar staan, zodat we ook op korte termijn transport voor je kunnen regelen. Een platte wagen huren inclusief transport is dus ook mogelijk!

 

Met spoed een platte wagen huren?

Heb je een spoedklus? Bel ons dan direct naar 010 416 22 45. Vaak kunnen we op korte termijn een machine, machinist en transport voor je regelen. Neem contact met ons op zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

 

Actief in heel Nederland

Ons machinepark is in Pernis Rotterdam maar onze machinisten en machines zijn actief door heel Nederland. Van Goes tot Maastricht en van Zwolle tot Groningen.

Wij kunnen je ondersteunen met het transport, de machine en met een ervaren machinist, zodat jij gefocust kan blijven met het leiden van je project.

 

Wil je een platte wagen huren bij A. Van der Pols?

Heb je een vraag, wil je geadviseerd worden of een platte wagen huren? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina.

Bel je liever of heb je op korte termijn een platte wagen nodig? Dan kan je ons bellen naar 010 416 22 45 en staan we je graag te woord.

Een machine huren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan nemen we z.s.m. contact met je op!

CTA Machine